Woetstok Wageningen 2018

za 30 juni 2018 - 13:00

Op zaterdag 30 Juni 2018 zal Woetstok Wageningen het eerste lustrum gaan vieren. Inderdaad de 5e Woetstok alweer!
Wederom zal een team van enthousiaste organisatoren  hun schouders onder dit festival zetten, ondersteund vanuit LoburgLive.
Het thema voor Woetstok 2018 wordt: “80s/90s” .

Op donderdag 23 november aanstaande houden we de “Woetstok Wageningen 2018” informatie- en inschrijfavond in Café Loburg.
Vanaf 20:30 uur worden onze plannen uit de doeken gedaan en is er een mogelijkheid om je als muzikant / band op te geven en tegelijk een keuze te maken wie je met je mede-muzikanten zou willen vertolken.

Het festival is gratis toegankelijk, eten en drinken betaal je met gewone euro's en ieder kraampje heeft zijn eigen relaxte prijzen voor hun fantastische producten.
Voor het vijfde jaar in het Torckparck in Wageningen. De ideale plek om lekker op je picknickkleedje te genieten van heerlijke muziek, vol gezelligheid en lekker eten. 

Er zullen diverse foodtrucks, barista's, een kapper en merchandise aanwezig zijn. Een dag vol zon, muziek, lekkere hapjes en drankjes en gezelligheid.
De bands zullen vertolkt worden door Wageningse artiesten en hebben we met 13 bands een hele gave en gevarieerde line-up.
Kom met al jouw vrienden en vriendinnen mee genieten van wat weer een fantastische dag belooft te zijn!!