Uw feest, onze zorg

Locatie met een verhaal

Op de gevel van Loburg prijkt de liefde voor vakmanschap: "Ijzer & Staal". dit dateert van een eeuw geleden toen Dhr. Mortier zijn ijzer verkocht en staal smeedde. Tijdens de ingrijpende verbouwing in 2013 is er een interieur gekozen met elementen van ijzer en staal. Tegenwoordig waart de passie voor gastheerschap rond in Loburg: wij ontzorgen u over het hele traject en regelen de planning, organisatie, omlijsting en uitvoering.

Unieke mogelijkheden, zaalverhuur en livemuziek 

Loburg heeft alles in huis om van uw feest, receptie of borrel een succes te maken waar uw gasten het nog lang over hebben. We beschikken over een podium voor livemuziek, een proffesioneel licht- en geluidssyteem, diverse presentatiematerialen, een volledig ingerichte privébar, gratis WIFI en technische begeleiding bij optredens. U heeft een vast aanspreekpunt voor uw event die alles voor u regelt. Of het nu een borrel met heerlijke hapjes voor 20 personen is of een dansfeest met livemuziek voor 150 personen, we verzorgen het met een glimlach! We maken ook graag een combinatie met uw feest en ons feest. Heeft u een iets kleiner gezelschap of weet u niet precies hoe laat de avond eindigt? We plannen met veel plezier een band na uw event waardoor uw besloten feest soepel over gaat in een avond dansen met hippe DJ's of een gave band. We kunnen zelfs in overleg nog rekening houden met uw muzikale wensen. De zaal is voor zowel zakelijk als privégebruik beschikbaar. Uiteraard kunt u de zaal huren voor uw event waarbij we graag de complete invulling voor u realiseren.

Bites en Catering

De catering en bites worden zowel uit eiegen keuken gepresenteerd als ook verzorgd in samenwerking met diverse Wageningse ondernemers zoals Robuust, Colors Worldfood en Butifarra catering. Er wordt een rijk assortiment aan bieren van de tap, likeuren & sterke dranken, diverse wijnen op fles of alcoholvrije dranken geserveerd

Contact

Wilt u meer weten over onze locatie of de beschikbare data? Wellicht aanvullende informatie of prijzen? we informeren u graag! Tijdens een persoonlijk gesprek stemmen wij uw event graag nader met u af. Bel gerust of spreek ons tijdens een gezellig bezoekje aan. U kunt uiteraard ook via het contactformulier uw wensen achterlaten.

Met gastvrije groet,

Casper Bijl, Walter Nieman