(Assistent)-bedrijfsleider

Het Oude Pakhuis en Foodbar Zilvr zoeken een (Assistent)-Bedrijfsleider

Loburg Holding bestaat uit een verzameling van naast elkaar gelegen horecabedrijven in de Molenstraat in
Wageningen waaronder Grandcafé Loburg (inclusief een poppodium), Foodbar Zilvr, Loburg Live (o.a. organisatie festivals) en Restaurant Het Oude Pakhuis. Eén van de belangrijkste doelstellingen is om samen met collega-ondernemers de kwaliteit van het uitgaansleven in Wageningen een boost te geven.

Restaurant Het Oude Pakhuis en Foodbar Zilvr zijn gelegen in het gezelligste straatje van de stad, waar we volop samenwerken met de buren. Om onze groei en ambities te kunnen faciliteren, zoeken wij een (Assistent)- bedrijfsleider. In deze dynamische omgeving ben je primair verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Daarbij geef je, samen met de huidige bedrijfsleider, leiding aan de vaste medewerkers en de circa 15 oproepkrachten. Je helpt zelf mee in de bediening. De passie voor horeca, het zorgen voor de gasten, het verzorgen van een gezellige avond en het creëren van een gastvrije sfeer, zit in je genen. Je hebt organisatietalent en laat zien dat activiteiten voor de korte en lange termijn prima met elkaar te combineren zijn. Je hebt ambitie om te groeien als leidinggevende en bent leergierig. Je ziet er naar uit om mee te groeien met onze ambities.

Ben jij de vrouw of man met ambities om door te groeien in de horeca en is een gespreid bedje aan jou niet besteed? Herken je jezelf in een aantal van de bovenstaande kenmerken? Dan willen wij graag een keer met je praten! Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in wat je nu al kunt, maar vooral in wat je nog meer in je mars hebt en wat je nog graag zou willen leren. Het is namelijk belangrijk dat je in staat bent om mee te groeien met onze bedrijven en ambities.

Je kunt je sollicitatie per mail sturen naar Michel Henken (bedrijfsleider Het Oude Pakhuis en Foodbar Zilvr). Mocht je meer informatie willen dan kun je Michel bellen op 06-20448717. Neem ook gerust een kijkje op onze websites: www.loburg.com, www.hetoudepakhuis.nl en www.foodbarzilvr.nl

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Scroll to top
X
X