We ontvangen u met veel plezier!

Het moment waar we zo naar uitgekeken is er al vanaf 1 juni! We mogen jullie weer ontvangen in ons Grand Café en op ons mooie terras. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om Grand Café Loburg netjes, geschilderd en fris te maken en zijn ook dolgelukkig dat we jullie weer mogen verwelkomen. We leggen graag uit hoe we dat samen zo goed mogelijk, binnen de geldende regelgeving, doen. 

We hebben het terras mooi ingericht waarbij we het opgesteld hebben per 2 personen, maar als u met een huishouden reserveert kunnen we dat ook voor meerdere mensen klaarzetten. Onze buurman Het Oude Pakhuis heeft zijn terras voor dranken en bites van Loburg beschikbaar gesteld omdat hij tijdelijk zijn restaurant onderaan de voet van de grebbeberg voert. Op de rest van onze terrasplaatsen en binnen serveren we naast onze dranken en bites ook gerechten van Foodbar Zilvr en Restaurant Sa Lolla. U kunt bij Loburg dus terecht voor fijne gerechten, heerlijke pizza en lekker borrelen met een heerliike bite!

Reserveren is niet meer nodig, u kunt dus gewoon bij ons terecht! Wilt u zich wel bij aankomst melden bij 1 van onze personeelsleden? U krijgt dan een plaats toegewezen. 

Het aantal zitplaatsen van Loburg is sterk teruggebracht. Van de mogelijkheid tot honderd mensen op het terras en in de straat, 40 mensen borrelend in het Café en soms wel 250 tijdens een gaaf concert in de zaal hebben we nu binnen maximaal 60 zitplaatsen en buiten bij goed weer ongeveer 40. Komt u lekker 2 uur dineren of een uurtje borrelen op de vrijdag, help ons iedereen een plekje te bieden door u bij aankomst even te melden bij het personeel.

Als u een bezoek aan Loburg wilt brengen, even aandacht voor het volgende.

We gaan ervan uit dat u met gezondheidsklachten thuis blijft, maar komen die pas na de reservering opzetten dan is het fijn om te weten dat er wat veranderd is. We vragen er u natuurlijk ook naar op het moment dat u bij Loburg aankomt. Als u klachten heeft kunt u helaas Loburg niet bezoeken, ook niet op het terras. Als u bij Loburg aankomt kunt u uw handen desinfecteren en u melden bij het personeel zodat we u naar uw plek kunnen brengen en terwijl we uitleggen hoe het allemaal werkt in deze tijd. We hebben een heldere routing, een online menukaart, we leggen toiletgebruik en hygienevoorschriften aan u uit. We vragen u zoveel mogelijk te blijven zitten en niet zomaar van plaats te wisselen in verband met het schoonmaken van tafels, stoelen, menukaarten, kaarsjes, etc.

Als u vragen heeft staan we u graag te woord en mochten we aanwijzingen hebben dan vragen we u deze op te volgen

Met vriendelijke groet,

Team Loburg