Woetstok Wageningen 2023

Op de langste zomeravond houden we het 'Wageningen Woetstok' festival in het Torckpark

Woetstok Wageningen 2023

Op vrijdag 18 november aanstaande zal de informatie- en inschrijfavond voor ‘Woetstok Wageningen 2023’ in Café Loburg plaatsvinden.
Vanaf 20:30 uur worden onze plannen uit de doeken gedaan en is er een mogelijkheid om je als muzikant / band op te geven en tegelijk een keuze te maken wie je met je mede-muzikanten zou willen vertolken.

Op zaterdag 24 juni 2023 hopen we dan ook alweer voor de 8e keer het Woetstok Wageningen festival te organiseren. Zoals gebruikelijk wederom in het Torckpark in het gezellige centrum van Wageningen.

Woetstok is een festival van Wageningers, voor Wageningers, door Wageningers.  Diverse voornamelijk Wageningse bands en gelegenheidsformaties brengen muziek van (bekende) acts ten gehore.

Verdere informatie omtrent dit festival kun je later hier vinden.

Maar… dat is niet alles deze avond….
Aansluitend zal er door 2 ‘Woeststok’ bands een optreden verzorgd worden:

Once in a Lifetime heeft tijdens afgelopen Woetstok een voortreffelijke uitvoering van Talking Heads op de planken gebracht en zal dat hier zeker gaan herhalen.
With or Without U2 kon helaas afgelopen zomer hun versie van U2 helaas niet ten gehore brengen op Woetstok 2022, maar gaan dat dubbel en dwars inhalen.

DATUM: vrijdag 18 november 2022
TIJD: 20:30 uur (live muziek 23:00 uur)
TOEGANG: gratis

Download hier het inschrijfformulier

 

Voorgaande edities

Scroll to top