Nieuws

Blijf op de hoogte van Grandcafé Loburg

Featured
Vacatures

Zelfstandig Werkend Kok

Het Oude Pakhuis is gelegen in het gezelligste straatje van de stad, waar we volop samenwerken met de buren. Het Oude Pakhuis staat bekend om zijn mooie vleesgerechten; “Wij begrijpen biefstuk” is dan ook onze slogan. Foodbar Zilvr ligt letterlijk om de hoek en is bezig met de ontwikkeling van een nieuw concept, waarna we de deuren weer openen. Om onze groei en ambities te kunnen faciliteren, zoeken wij voor beide restaurants per direct een zelfstandig werkend kok. Daarnaast verzorg je, samen met je collega’s, de catering en hapjes bij feesten en partijen in Loburg. Als kok heb je natuurlijk passie voor eten. Je houdt van hard werken en bent flexibel. Je wilt graag (verder) groeien als het gaat om het organiseren en runnen van de keuken. Samenwerking is daarbij voor jou de basis. Bij afwezigheid van de Chef neem je hem waar. Je vindt het leuk om de parttime hulpkoks, afwassers en “de voorkant” wat bij te brengen.

Continue Reading
Featured
Vacatures

Bartender

De afgelopen jaren hebben we een flinke groei doorgemaakt, welke in 2020 door de Corona-pandemie op brute wijze tot stilstand is gekomen. Dat weerhoudt ons er niet van om vooruit te blijven kijken om onze ambities te realiseren. Om deze kunnen faciliteren, zoeken wij per direct een bartender. Grandcafé Loburg is een begrip in Wageningen, gelegen in het gezelligste straatje van de stad met een modern café, feestzaal met poppodium en volop samenwerking met de buren. In deze dynamische omgeving ben je als bartender verantwoordelijk voor het draaiend houden van de kroeg. Je staat achter de bar, vooral in de drukke weekenden. De passie voor horeca, het verzorgen van een gezellige kroegavond voor gasten en het creëren van een gastvrije sfeer, zit in je genen. Je bent een gezelligheidsdier. Je ziet er naar uit om mee te groeien met de ambities van Loburg en de andere bedrijven. Je hebt plezier in het werken rondom (live-)muziek avonden. Ook het werken op evenementen zoals het jaarlijkse Woetstok-festival vind je leuk om te doen.

Continue Reading
Featured
Vacatures

Gastheer/Gastvrouw

Restaurant Het Oude Pakhuis is gelegen in het gezelligste straatje van de stad, waar we volop samenwerken met de buren. Om onze groei en ambities te kunnen faciliteren, zoeken wij per direct een gastheer/gastvrouw. In deze dynamische omgeving ben je als gastheer/gastvrouw het gezicht van Het Oude Pakhuis. Je heet de gasten welkom en zorg je ervoor dat ze het naar hun zin hebben. Je helpt mee in de bediening. De passie voor horeca, het verzorgen van een gezellige avond voor gasten en het creëren van een gastvrije sfeer, zit in je genen. Je ziet er naar uit om mee te groeien met de ambities van Het Oude Pakhuis en de andere bedrijven.

Continue Reading
Featured
Vacatures

(Assistent)-bedrijfsleider

Restaurant Het Oude Pakhuis en Foodbar Zilvr zijn gelegen in het gezelligste straatje van de stad, waar we volop samenwerken met de buren. Om onze groei en ambities te kunnen faciliteren, zoeken wij een (Assistent)- bedrijfsleider. In deze dynamische omgeving ben je primair verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Daarbij geef je, samen met de huidige bedrijfsleider, leiding aan de vaste medewerkers en de circa 15 oproepkrachten. Je helpt zelf mee in de bediening. De passie voor horeca, het zorgen voor de gasten, het verzorgen van een gezellige avond en het creëren van een gastvrije sfeer, zit in je genen. Je hebt organisatietalent en laat zien dat activiteiten voor de korte en lange termijn prima met elkaar te combineren zijn. Je hebt ambitie om te groeien als leidinggevende en bent leergierig. Je ziet er naar uit om mee te groeien met onze ambities.

Continue Reading

Nieuwe website live!

Vanaf heden is onze nieuwe website live, er is een hoop veranderd en we zijn benieuwd wat je er van vindt. Kan je alles vinden, stralen we online hetzelfde gezellig café uit als we in werkelijkheid zijn? Laat het ons weten via de reacties!

Continue Reading
Scroll to top